Etulastaajakontit

Etulastaajakontit sopivat keräyspaperin sekä energia- ja sekajätteen keräämiseen. Kontti on kompakti ja käyttäjäystävällinen, ja se on helppo tyhjentää etulastaajalla.

Meiltä saat laadukkaat etulastaajalla tyhjennettävät raudasta valmistetut kontit muovisilla kansilla varustettuina. Kontit ovat saatavilla valmismitoilla tai tarpeidesi mukaan. 

Tutustu eri malleihimme!

NK-Yhtymältä Shroman etulastaajakontit.

Etulastaajakontti kansilla

NK-Yhtymältä etulastaajakontit

Etulastaajakontti päällikansilla

NK-Yhtymältä etulastaajakontit

Etulastaajakontti laiturimalli

NK-Yhtymältä etulastaajakontit

Etulastaajakontti

Yhteistyökumppanit:

HELPPO JA TURVALLINEN

Etulastaajakonteissa on yleensä etukannet tai -ovet, jotka voidaan sulkea tiiviisti. Tällä estetään luvaton pääsy ja minimoimaan mahdolliset jätteen hajut. Kannet suojaavat kontin sisältöä sääolosuhteilta. Etukuormausmekanismi mahdollistaa jätteenkeräysautoille konttien nostamisen ja tyhjentämisen ilman manuaalista käsittelyä.

Etulastaajakontit tarjoavat useita etuja jätehuollossa:

  • Tehokkuus: Konttien lastaus on nopea ja helppo prosessi.
  • Tilankäytön optimointi: Etulastaajakonttien kompakti muoto mahdollistaa tehokkaan tilankäytön erityisesti tiloissa, joissa on rajallisesti jätevarastointitilaa.
  • Turvallisuus: Etukannet ovat ergonomisella tasolla ja laiturimalleissa täyttö on turvallista ja vaivatonta lastauslaiturin kautta.

 

Mikäli etsit laadukkaita etulastaajakontteja, me autamme!

NK-Yhtymältä etulastaajakontit
NK-Yhtymältä etulastaajakontit

ETULASTAAJAKONTIT, JOISSA VASTUULLISUUS ON HUOMIOITU

Haluamme pitää koko ajan parempaa huolta ympäristöstämme. Kannustamme myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toimimaan samoin, koska ympäristövastuu on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Olemme huomioineet toiminnassamme kestävään yrittäjyyteen liittyviä eri näkökulmia, ei pelkästään kierrätystä ja hiilijalanjälkeä.

Meiltä saat etulastaajakontit, joissa vastuullisuus on otettu huomioon.

Meiltä saatavilla myös rahoitus!

Meiltä myös varaosat & huollot

Meille on tärkeää, että toimittamamme tuotteet palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kauan. Varaosa- ja huoltopalvelumme pitää etulastaajakonttisi kunnossa. 

Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun varaosiin ja huoltoihin.

NK-Yhtymältä etulastaajakontit

PYYDÄ TARJOUS ETULASTAAJAKONTEISTA!