SoralavAT

Vakiomittaiset lavat eivät aina täytä toiveita ja tarkoitusta. Meiltä löydät markkinoiden monipuolisimman valikoiman — erikoislavat ja -kontit juuri sinun tarpeeseesi.

Erikoislavamme ovat saatavissa toiveesi mukaisesti mitoitettuina ja varustettuina. Materiaalina käytämme laadukasta terästä. Sopivan värin voit valita RAL-värikartasta.

Tutustu erikoislavoihin tällä sivulla!

Soralava on rakennusteollisuudessa käytettävä lavarakenne, joka on suunniteltu sora- ja kiviaineksen kuljettamiseen ja varastointiin. Valmistamme soralavat kestävästä ja laadukkaasta teräksestä, sillä soralavat on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja säilyttämään sora-aineksen turvallisesti.

Soralavat ovat tärkeä osa rakennusprojekteja, erityisesti maanrakennus- ja infrastruktuuritöissä. Niitä käytetään muun muassa seuraavissa käyttötarkoituksissa:

  1. Sora- ja kiviaineksen kuljetus: Ne mahdollistavat sora- ja kiviaineksen tehokkaan kuljettamisen työmaalta toiselle. Ne on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja helpottamaan materiaalin siirtoa työmaalla.

  2. Varastointi: Ne tarjoavat kätevän tavan varastoida sora- ja kiviainesta työmaalla mahdollistaen materiaalin järjestelmällisen säilytyksen ja pitävät sen suojassa sään vaikutuksilta.

Soralavojen käytöllä on useita etuja rakennusteollisuudessa:

    1. Tehokkuus: Ne tehostavat ja helpottavat sora- ja kiviaineksen kuljetusta ja varastointia. Ne helpottavat materiaalin käsittelyä ja mahdollistavat nopeamman sekä turvallisemman työskentelyn työmaalla.

    2. Turvallisuus: Ne on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja takaamaan materiaalin turvallisen säilytyksen sekä kuljetuksen. Ne vähentävät riskiä materiaalin putoamisesta tai levittymisestä työmaalle tai kuorman siirron aikana.

    3. Kestävyys: Soralavat valmistetaan kestävästä teräksestä, joka kestää kovaa käyttöä ja säilyy pitkään. Ne ovat suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja työmaan haasteita.

NK-Yhtymä myy Shroman asfalttikontit vaativiin olosuhteisiin.

Asfalttikontti

nk-yhtyma-erikoislavat (3)

Tuhkakontti

nk-yhtyma-erikoislavat (2)

Kone- ja maansiirtolava

nk-yhtyma-erikoislavat

Päiväkoti / Koiratarha

Yhteistyökumppanit:

NK-Yhtymältä saat laadukkaat teräksiset soralavat ja muut erikoislavat!

SoraLAVAT, JOISSA VASTUULLISUUS ON HUOMIOITU

Haluamme pitää koko ajan parempaa huolta ympäristöstämme. Kannustamme myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toimimaan samoin, koska ympäristövastuu on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Olemme huomioineet toiminnassamme kestävään yrittäjyyteen liittyviä eri näkökulmia, ei pelkästään kierrätystä ja hiilijalanjälkeä.

Meiltä saat soralavat, joissa vastuullisuus on otettu huomioon.

Meiltä saatavilla myös rahoitus!

Meiltä myös varaosat & huollot

Meille on tärkeää, että toimittamamme tuotteet palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kauan. Varaosa- ja huoltopalvelumme pitää erikoislavasi kunnossa. 

Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun varaosiin ja huoltoihin.

Erikoislavat ja -kontit

PYYDÄ TARJOUS VILJALAVOISTA!