Specialflak

Pallar i standardstorlek uppfyller inte alltid önskemålen och syftet. Vi har det bredaste utbudet på marknaden – specialpallar och containrar just för dig.

Våra specialpallar är dimensionerade och utrustade enligt våra kunders önskemål. Vi använder högkvalitativt stål som material. Du kan välja rätt färg från RAL-färgkartan.

Kolla in specialstegen på den här sidan!

En specialpall är en specialbyggd pallkonstruktion som ger ett effektivt och säkert sätt att transportera och lagra en mängd olika produkter. Dessa pallar skiljer sig från traditionella pallar eftersom de är skräddarsydda för att uppfylla de specifika behoven hos en viss bransch eller produkt.

Hos NK Group får du de mest mångsidiga speciallavorna på marknaden. Vi tillverkar våra lastpallar av högkvalitativt stål.

Specialpallar används i stor utsträckning inom en rad olika branscher. Vi utformar alltid de pallar du behöver tillsammans, med hänsyn till behovet och syftet med pallen. Du kan välja en lämplig färg från RAL-färgkartan.

nk-yhtyma-erikoislavat (3)

Specialflak

nk-yhtyma-erikoislavat (2)

Specialflak

nk-yhtyma-erikoislavat

Specialflak

Medarbetare:

SÄRSKILDA VÅGOR DÄR ANSVAR TAS I BEAKTANDE

Vi vill hela tiden ta bättre hand om miljön. Vi uppmuntrar också kunder och partners att göra detsamma, eftersom miljöansvar är ett gemensamt ansvar för oss alla. I vår verksamhet har vi tagit hänsyn till olika perspektiv relaterade till hållbart entreprenörskap, inte bara återvinning och koldioxidavtryck.

Vi erbjuder specialpallar med hållbarhet i åtanke.

Vi erbjuder även finansiering

Från oss även reservdelar och service

Det är viktigt för oss att de produkter vi levererar servar våra kunder så länge som möjligt. Våra reservdelar och underhållstjänster håller din specialpall i gott skick.

Vi ger dig alltid experthjälp med reservdelar och underhåll.

Erikoislavat ja -kontit

BE OM ETT ERBJUDANDE PÅ SPECIALPALLAR!