HARDOX-LAVAT

Etsitkö kulutusta kestävää vaihtolavaa, joka kestää myös vaativissa olosuhteissa?

NK-Yhtymältä saat Hardox-lavat moneen eri tarkoitukseen joko mittatilaustyönä tai vakiomitoilla. Värin voit valita RAL-värikartan perusväreistä.

Tutustu Hardox-lavamalleihimme!

NK-Yhtymältä saat kestävät Hardox-lavat vakiomitoilla tai mittatilaustyönä.

Hardox on erittäin kova ja kulutusta kestävä teräslaatu, jota valmistaa ruotsalainen yritys SSAB.

Hardox-teräs on suunniteltu kestämään kovaa mekaanista rasitusta, kulumista ja iskuja erilaisissa käyttötarkoituksissa, kuten kaivosteollisuudessa, rakentamisessa, kuljetusvälineissä ja muissa raskasta kulutusta aiheuttavissa ympäristöissä.

Hardox-teräsvalikoima sisältää useita eri luokkia ja kovuustasoja käyttötarkoituksen mukaan. Numerot viittaavat teräksen kovuuteen Brinellin kovuusasteikolla,

ja suurempi numero tarkoittaa kovempaa terästä. Nämä teräsluokat on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin ottaen huomioon käytettävät rasitukset ja ympäristöolosuhteet.

Hardox-terästä käytetään vaihtolavoissa, jotka vaativat erinomaista kulutuksenkestävyyttä, kovuutta ja lujuutta. Hardox-teräksen ominaisuuksien ansiosta se voi auttaa pidentämään osien käyttöikää ja vähentämään huoltotarvetta.

Kaiken kaikkiaan Hardox on erittäin arvostettu materiaali, kun tarvitaan kestävyyttä ja suorituskykyä vaativissa olosuhteissa, ja se on yksi monista korkealaatuisista terästuotteista.

 

Kerromme mielellämme lisää NK-Yhtymän Hardox-lavavaihtoehdoista!

LAATU JA KESTÄVYYS

Vaihtolavat ovat olennainen osa kuljetus- ja logistiikkateollisuutta. Ne tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan siirtää suuria kuormia paikasta toiseen tehokkaasti ja turvallisesti.

NK-Yhtymän Hardox-lavat ovat erityisesti suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, jotka tarvitsevat luotettavan lavan vaativiin olosuhteisiin.

Hardox-lavojamme voidaan käyttää monenlaiseen kuljettamiseen, kuten rakennusmateriaalien, jätteen, kierrätystavaran, konttien ja monenlaisten teollisuustuotteiden kuljetuksessa.

 

Yksi Hardox-lavojemme suurista eduista on niiden helppo lastaus ja purku. Lavat voidaan asettaa suoraan kuorma-auton lavalle, mikä nopeuttaa merkittävästi lastausta ja purkuaikaa. Lisäksi vaihtolavat voidaan pinota päällekkäin, mikä säästää tilaa kuljetuksessa ja varastoinnissa.

Turvallisuus on myös tärkeä tekijä vaihtolavoja valittaessa. Hardox-lavamme on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Jos tarvitset Hardox-lavoja yrityksesi kuljetustarpeisiin, voit ottaa yhteyttä meihin. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtolavoja eri kokoisina ja ominaisuuksilla. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset lavat ja tarjoamme tarvittavat palvelut, varaosat ja huollot kuljetustesi sujuvuuden varmistamiseksi.

 

Ota yhteyttä tänään ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua lavojen valinnassa!

NK-Yhtymältä saat kestävät Hardox-lavat vakiomitoilla tai mittatilaustyönä.

Yhteistyökumppanit:

Meiltä saatavilla myös rahoitus!

Meiltä myös varaosat & huollot

Meille on tärkeää, että toimittamamme tuotteet palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kauan. Varaosa- ja huoltopalvelumme pitää lavasi kunnossa. 

Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun varaosiin ja huoltoihin.

PYYDÄ TARJOUS Hardox-LAVOISTA!