Vaihtolavat

NK-Yhtymältä saat vaihtolavat moneen eri tarkoitukseen — konelaveteista maansiirtolavoihin. Meiltä saat myös laadukkaat Hardox-lavat.

Valmistamme lavat joko vakiomitoituksella tai mittatyönä juuri sinulle sopiviksi.
Värin voit valita RAL-värikartan perusväreistä.

Tutustu vaihtolavamalleihimme!

nk-yhtyma-konelavetit

Konelavetit

nk-yhtyma-maansiirtolavat (2)

Maansiirtolavat

nk-yhtyma-vaihtolavoja-moneen-tarpeeseen

Vaihtolavoja moneen tarpeeseen

nk-yhtyma-hardox-lavat

Hardox lavat

nk-yhtyma-kansilavat

Kansilavat

nk-yhtyma-avolavat

Avolavat

LAATU JA KESTÄVYYS

Vaihtolavat ovat olennainen osa kuljetus- ja logistiikkateollisuutta. Ne tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan siirtää suuria kuormia paikasta toiseen.

NK-Yhtymän vaihtolavat ovat erityisesti suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, jotka tarvitsevat joustavan ja luotettavan ratkaisun kuljetustarpeisiinsa. Vaihtolavojamme voidaan käyttää monenlaiseen kuljettamiseen, kuten rakennusmateriaalien, jätteen, kierrätystavaran, konttien ja monenlaisten teollisuustuotteiden kuljetuksessa.

 

Yksi vaihtolavojemme suurista eduista on niiden helppo lastaus ja purku. Vaihtolavat voidaan asettaa suoraan kuorma-auton lavalle, mikä nopeuttaa merkittävästi lastausta ja purkuaikaa. Lisäksi vaihtolavat voidaan pinota päällekkäin, mikä säästää tilaa kuljetuksessa ja varastoinnissa.

Turvallisuus on myös tärkeä tekijä vaihtolavoja valittaessa. Vaihtolavat on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Jos tarvitset vaihtolavoja yrityksesi kuljetustarpeisiin, voit ottaa yhteyttä meihin. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtolavoja eri kokoisina ja ominaisuuksilla. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset lavat ja tarjoamme tarvittavat palvelut, varaosat ja huollot kuljetustesi sujuvuuden varmistamiseksi.

 

Ota yhteyttä tänään ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua lavojen valinnassa!

NK-Yhtymältä vaihtolavat juur sinun tarpeisiisi

Yhteistyökumppanit:

NK-Yhtymä valmistaa laadukkaat vaihtolavat vakiomitoilla tai mittatilauksena.

VAIHTOLAVAT, JOISSA VASTUULLISUUS ON HUOMIOITU

Haluamme pitää koko ajan parempaa huolta ympäristöstämme. Kannustamme myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toimimaan samoin, koska ympäristövastuu on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Olemme huomioineet toiminnassamme kestävään yrittäjyyteen liittyviä eri näkökulmia, ei pelkästään kierrätystä ja hiilijalanjälkeä.

Meiltä saat laadukkaat tuotteet, joissa vastuullisuus on otettu huomioon.

Meiltä saatavilla myös rahoitus!

varaosat & huollot

Meille on tärkeää, että toimittamamme tuotteet palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kauan. Varaosa- ja huoltopalvelumme pitää lavasi kunnossa. 

Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun varaosiin ja huoltoihin.

PYYDÄ TARJOUS VAIHTOLAVOISTA!