ErikoislavAT

Vakiomittaiset lavat eivät aina täytä toiveita ja tarkoitusta. Meiltä löydät markkinoiden monipuolisimman valikoiman — erikoislavat ja -kontit juuri sinun tarpeeseesi.

Erikoislavamme ovat saatavissa asiakkaamme toiveen mukaisesti mitoitettuina ja varustettuina. Materiaalina käytämme laadukasta terästä. Sopivan värin voit valita RAL-värikartasta.

Tutustu erikoislavoihin tällä sivulla!

Erikoislava on tiettyyn käyttötarkoitukseen suunniteltu lavarakenne, joka tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tavan kuljettaa ja säilyttää erilaisia tuotteita. Nämä lavat eroavat perinteisistä lavoista, koska ne on räätälöity vastaamaan tietyn teollisuudenalan tai tuotteen erityisiä tarpeita.

NK-Yhtymältä saat markkinoiden monipuolisimmat erikoislavat. Valmistamme lavamme laadukkaasta teräksestä.

Erikoislavoja käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla. Suunnittelemme tarvitsemasi lavat aina yhdessä ottaen huomioon lavan käyttötarpeen sekä -kohteen. Voit valita sopivan värin RAL-värikartasta.

NK-Yhtymä myy Shroman asfalttikontit vaativiin olosuhteisiin.

Asfalttikontti

nk-yhtyma-erikoislavat (3)

Tuhkakontti

nk-yhtyma-erikoislavat (2)

Kone- ja maansiirtolava

nk-yhtyma-erikoislavat

Päiväkoti / Koiratarha

Yhteistyökumppanit:

ERIKOISLAVAT, JOISSA VASTUULLISUUS ON HUOMIOITU

Haluamme pitää koko ajan parempaa huolta ympäristöstämme. Kannustamme myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toimimaan samoin, koska ympäristövastuu on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Olemme huomioineet toiminnassamme kestävään yrittäjyyteen liittyviä eri näkökulmia, ei pelkästään kierrätystä ja hiilijalanjälkeä.

Meiltä saat erikoislavat, joissa vastuullisuus on otettu huomioon.

Meiltä saatavilla myös rahoitus!

Meiltä myös varaosat & huollot

Meille on tärkeää, että toimittamamme tuotteet palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kauan. Varaosa- ja huoltopalvelumme pitää erikoislavasi kunnossa. 

Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun varaosiin ja huoltoihin.

Erikoislavat ja -kontit

PYYDÄ TARJOUS ERIKOISLAVOISTA!