VILJAlavAT

Vakiomittaiset lavat eivät aina täytä toiveita ja tarkoitusta. Meiltä löydät markkinoiden monipuolisimman valikoiman — erikoislavat ja -kontit juuri sinun tarpeeseesi.

Erikoislavamme ovat saatavissa toiveesi mukaisesti mitoitettuina ja varustettuina. Materiaalina käytämme laadukasta terästä. Sopivan värin voit valita RAL-värikartasta.

Tutustu erikoislavoihin tällä sivulla!

  • Viljalava on maataloudessa ja logistiikassa käytettävä lavarakenne, joka on suunniteltu erityisesti viljan, viljatuotteiden ja muiden vastaavien raaka-aineiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Viljalavamme on valmistettu laadukkaasta teräksestä, ja se on suunniteltu kestämään raskaitakin kuormia.

Viljalavat ovat olennainen osa maatalouden logistiikkaketjua ja tarjoavat useita käyttömahdollisuuksia. Niitä voidaan käyttää:

  • Viljan varastoinnissa: Viljalavat tarjoavat tehokkaan ja käytännöllisen tavan säilyttää viljaa suurissa erissä. Niiden avulla voidaan hyödyntää tilaa tehokkaasti ja suojata viljaa kosteudelta ja tuholaisilta.
  • Kuljetuksessa: Viljalavoja käytetään usein viljan ja viljatuotteiden kuljettamiseen. Niiden standardoitu koko mahdollistaa niiden helpon lastaamisen ja purkamisen eri ajoneuvoihin, kuten kuorma-autoihin ja junavaunuihin.
  • Viljalavojen käytöllä on useita etuja maatalouden näkökulmasta:

    • Tehokkuus: Viljalavat mahdollistavat viljan tehokkaan käsittelyn ja varastoinnin. Niiden avulla viljaa voidaan säiliöä siististi ja tehokkaasti, mikä helpottaa varastonhallintaa.

    • Helppo käsittely: Standardoidun koon ansiosta viljalavoja on helppo käsitellä eri vaiheissa, kuten lastauksessa, purkamisessa ja varastoinnissa. Ne tehostavat logistiikkaa ja vähentävät manuaalisen työn tarvetta.

    • Laadun säilyttäminen: Viljalavat tarjoavat suojan viljalle kosteudelta, sateelta, lialta ja tuholaisilta. Ne voivat auttaa säilyttämään viljan hyvän laadun ja näin ollen vähentämään hävikkiä sekä kustannuksia.

NK-Yhtymä myy Shroman asfalttikontit vaativiin olosuhteisiin.

Asfalttikontti

nk-yhtyma-erikoislavat (3)

Tuhkakontti

nk-yhtyma-erikoislavat (2)

Kone- ja maansiirtolava

nk-yhtyma-erikoislavat

Päiväkoti / Koiratarha

Yhteistyökumppanit:

NK-Yhtymältä saat laadukkaat viljalavat ja muut erikoislavat!

VILJALAVAT, JOISSA VASTUULLISUUS ON HUOMIOITU

Haluamme pitää koko ajan parempaa huolta ympäristöstämme. Kannustamme myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita toimimaan samoin, koska ympäristövastuu on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Olemme huomioineet toiminnassamme kestävään yrittäjyyteen liittyviä eri näkökulmia, ei pelkästään kierrätystä ja hiilijalanjälkeä.

Meiltä saat viljalavat, joissa vastuullisuus on otettu huomioon.

Meiltä saatavilla myös rahoitus!

Meiltä myös varaosat & huollot

Meille on tärkeää, että toimittamamme tuotteet palvelevat asiakkaitamme mahdollisimman kauan. Varaosa- ja huoltopalvelumme pitää erikoislavasi kunnossa. 

Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun varaosiin ja huoltoihin.

Erikoislavat ja -kontit

PYYDÄ TARJOUS VILJALAVOISTA!